Torstai, kolmas päivä kennelyskässä. Tuulin olo on parantunut huomattavasti ja me nukuttiin koko yö, sikeästi ja hyvin. Eikä Tuuli köhinyt yön aikana kertaakaan. Tänään Tuuli on köhinyt kahteen otteeseen, eli silloin kun kennelpoika oli tullut ruokatunnille aamupäivällä ja kun tulin kotiin iltapäivällä. Selvästi kiihtyminen ärsyttää hengitysteitä niin, että Tuulin on pakko yskiä.

Mutta ruoka maistuu ja pallo saa kyytiä wink Eli Tuulille tyypilliset palloilut on taas jatkuneet. Aamulla löysin tennispallon laukustani! Olin lähdössä töihin ja laittanut laukkuni jalkarahille. Kun kumarruin sitä ottamaan, huomasin tennispallon, jonka Tuuli oli laukkuun sievästi asetellut. Eli se oli selvä merkki siitä, että Tuuli voi jo paremmin!

Mutta kova on tauti ollut...kuumetta olen mittaillut kahtena päivänä. Tiistaina mittari näytti 38,2 ja eilen 38,3. Ei siis lämpöä. Hyvä niin. Hunajavettä Tuuli saa kolmesti päivässä, Bisolvonia en enää ole syöttänyt, kun köhää ei pahemmin vaikuta olevan.

Treenikamu Wii oli ollut viime yönä huonossa kunnossa frown Voi pikkuista. Toivottavasti tokenee nopeasti, eikä loput laumasta sairastu. Wiin laumaan kun kuuluu nyt toukokuussa 15 vuotta täyttävä villakoira...

Paikallislehdessä oli tänään artikkeli kennelyskästä. Hyvä idea kirjoittaa aiheesta, jotta ihmiset tajuavat pysyä kotona kipeiden koiriensa kanssa. Me 'aktiiviset' harrastajat kyllä kykenemme informoimaan suurta joukkoa muita harrastajia, mutta toisin on ns. kotikoirien kanssa. Harva ymmärtää, kuinka helposti tarttuvasta taudista on kyse.

Eiköhän tämä tästä...