Aamun valeraskaus vain pahenee.. Kitinää on nyt kuunneltu useampi päivä ja pentuja syntyy aina vain lisää. Seuraneiti on julma, sillä yksikään ns. pentu ei ole saanut sen enempää huomiota. Eilen tulla tupsahti maailmaan kaksi otusta eikä ns. pentueen isästä ole epäilystäkään, mutta että meidän Aurinkoinen on solminut suhteen DYSONIN (pölynimurin) kanssa??? Ziisus, koskahan tuo tuttavuus on solmittu, sillä Dyson on visusti parkissa ovien takana...? Syy siihen, ettei ainakaan Dysonin kohdalla ole epäilystäkään isävaihtoehdosta on Aurinkoisen eilinen "pentu". Jossain vaiheessa eilen Aurinkoinen nimittäin toi seuraneidille pölynimurin suukappaleen, sellaisen pienen pyöreän, jossa on harjakset. Aamu siis tulla tupsahti itkua vääntäen seuraneidin eteen ja oli ilmeisesti sitä mieltä, että pidä huolta pikkuisesta, eikä naurunpyrskähdyksen jälkeen seuraneiti voinut muuta kuin kiittää pienokaisesta. Muistuttaako pölynimurin suukappale flattipentua???

Ja se toinen eilinen pentu. Se on sitten se oranssi pallo, jota on hoivailtu ennenkin. Tuo kyseinen pallo lojuu seuraneidin pihalla kesät ja talvet, eli on siis ulkoruokinassa. Aamu ei palloon koske vahingossakaan, paitsi eilen. Viimeisen iltapissin jälkeen Aamu asteli sisälle pimeältä pihalta kuin kuninkaallinen konsanaan. Ylväästi ja varmoin askelin. Olihan suussa arvokas lasti, eli oranssi pallo - pentu. Seuraneiti teki kyllä jotain luonnonvastaista ja heitti pallon ulos kylmään takaisin; johonkin raja täällä huushollissa on  vedettävä ja raja kulki siinä, kun Aurinkoinen suunnitteli nukkuvansa seuraneidin vieresssä sängyssä, oranssi pallo tietysti mukana. No way. Julma on ihmisen luonto, mutta pallopentu sai viettää yön rappusilla.

Tänään ei pentuja ole vielä tullut lisää, mutta ne jo syntyneet onkin sitten ilmeisesti ripoteltu ympäri metsää, sillä Aurinkoisella oli kova kiirus ja ressi tarkistaa jokainen kivenkolo ja juurakko metsälenkillä.

Summa summarum: taitais olla parasta tilata aika eläinlääkäritädille ja viedä Aurinkoinen steriloitavaksi. Eihän tästä muuten tule mitään, valeraskaus-oireet kun näköjään vaan pahenee kerta toisensa jälkeen!