Täällä haisee. Vieläkin. Pesusta huolimatta Aamu haisee vielä aika järkylle...mutta kaikkeen tottuu, vaimitensenytoli?

Tänään seuraneiti kävi ostamassa Aamulle ruokaa. Kaksi iiiisoa säkillistä, eli nyt ei tarvitse koko kesänä metsästää oikeaa nappulaa Aurinkoiselle. Siltä samalta ruoan metsästys-keikalta tarttui käteen ilmainen näyte jotain dental-sticksejä...ja Aamullahan ei ole mitään sellaisia herkkuja vastaan. Mutta tuosta puruluu-paperikääröstä muodostui aikamoinen "pattitilanne" rinsessalle äsken.

Eli iltatarjoilun jälkiruoaksi Aamu sai yhden purutikun. Palanen purutikkujen käärepaperia jäi tiskipöydälle ja itse asiassa seuraneiti tiesi, mitä tuleman piti...Kun seuraneiti hetkeä myöhemmin istui taas täällä tietsikkahuoneessa, tuli Aamu näyttämään bongaustaan...eli sitä pientä keltaista muovinpalasta, mikä irtosi paperikääröstä aiemmin ja minkä seuraneiti jätti sinne tiskipöydälle...höh, eli tälläiseltä tuo höppänä näyttää "terävimillään":

No, ei siinä mitään...koska Aurinkoinen näytti olevan virkeällä tuulella ja lihakset oli lämpimät iltakäppäilyn jälkeen, päätti seuraneiti ottaa jumppapatjan esille. Mutta, mutta, mutta. Aamu (tai siis oikeasti seuraneiti) ei oikein nyt osaa jäsennellä koko juttua. Aamu tekee kaikki temput nähdessään jumppamaton. Se lyö sitä tassulla, ottaa sen suuhunsa, huitoo seuraneitiä etutassulla, lyö maate jne jne. Ja kaikki vaan siksi, että Aamu hakee jotain vinkkiä siitä, mitä pitäisi tehdä. 

Selvästi se lukee käsimerkkejä. Niitähän sille on ihan huvikseen opetettu...mutta miten saada koira tajuamaan takajalkansa ja samalla lukea "käsky" seuraneidin kropasta tai jalkaterästä?? Käsi oli pakko piilottaa, sillä siihen Aamu keskittyi, ei niinkään takasiinsa.

Ja sitten vielä siinä patjan vieressä keittiössä oli sellainen loota, johon laitetaan kaikki roskat, jotka on tarkoitus polttaa pannussa. Ja kuten arvata saattaa, kun Aamu hössötti tarpeeksi, se kävi hakemassa lootasta tyhjän Eloveena-kaurahiutale -laatikon ja meni päättäväisen näköisenä ISTUMAAN tasapaino-patjalle! Höh, siitäs sait emäntä! Kun et kykene selvästi näyttämään MITÄ mun pitää tehdä, niin teen sen, mitä osaan, eli nostan tavaran lattialta ja istahdan pyllylleni. Mutta hassua, että Aamu tälläsi pyllynsä siihen tasapaino-patjalle   Tehtiin siinä sitten muutama istu-seiso -harjoitus siten, että etuset oli matolla ja pylly/takaset patjalla. Ei tyylipuhtaasti, mutta yhteisymmärryksessä

Yksi kuvakin oli pakko sitten ottaa todistusaineistoksi. Kuvassa aamu kyllä seisoo ihan hassusti, jalat harottaa minne sattuu, mutta ainakin takaset ON patjalla!: