Viikonloppu meni suurilta osin agilitykisojen kansliassa istuessa. Mutta meneehän se niinkin. Eipä siinä sitten muuta enää jaksakaan, kun on tietokonetta tuijottanut 10 tuntia   Omat koirat oli kennelpojan hoidossa, mökkisaaressa, joten niilläkin oli ollut ihan leppoisaa.

Tuulihan sukelsi pari viikkoa sitten liikkuvasta veneestä. Onneksi ei joutunut moottorin murjomaksi, mutta liekö sen sukelluksen, tai niiden satojen uimakertojen jälkeen, mutta tänään oli pakko lähteä näyttämään Tuulin simmuja eläinlääkäritädille naapurikaupunkiin. Eli koirat heti töiden jälkeen autoon ja menoksi.

Onneksi kävin, sillä Tuuli sai silmiensä hoitoon kortisoni-tippoja, ja Aamulle, jolla ei pitänyt olla mitään vikaa silmissä, määrättiin Fucithalmic-tippoja  Potilaita siis molemmat.

Peruin Tuulin agitreenit, eli Team Storm sai kokoontua ilman meikäläisiä...eipä silti, vettä on tullut koko päivän kuin esterin peestä, joten eipä siellä kentällä muutenkaan olis ollut tänään kivaa. Käytiin erämaakäppäily yhden sisälammen ympäri. Ihana keikka, vaikka vettä tulikin kuin aisaa. Kyllä syksyinen metsä vaan on ihana!