Tänään tällä seudulla pystyi bongaamaan oudon valoilmiön, auringon. Kamera oli seuralaisena metsäkeikalla:

Yhteiset keppileikit on kiellettyjen listalla, mutta yksin saa väkertää. Vanhakin innostui riehumaan, eli Elsa, keppimaster:

 

Tuumaustauko a lá Elsa:

 

Aamu, joka yleensä laukkailee hajujen perässä innostui myös liikkumaan lähellä muuta laumaa ja keksi ärsyttää Elsaa omilla keppitempuillaan:

 

Ja tässä kuvassa Aamu poistuu liukkaasti paikalta "aarteensa" kanssa, Elsa kytiksellä toisella puolella tietä, siksi Aamulla "korkea häntä":

 

Tälläinen jälki näkyi tiellä. Kuva ei tee oikeutta jäljen koolle, mutta jos seuraneidin kengän koko on 36, oli tämä jälki oli ehkä kokoa 37-38, eli kyseessä aikamoinen otus, joka oli ilmeisesti päässyt hirviporukalta karkuun!

 

Aamu. Se ISO tyttö. Juoksi edellä, ja pysähtyi, kääntyi katsomaan takaa tulevaa laumaa, eli meitä, istahti alas ja jäi odottamaan. Eli kuva on ihan aito, koiraa ei ole komennettu istumaan, vaan Aamu istuutui heti kun huomasi seuraneidin tähtäävän kameralla. Ja todettakoon, että kuvassa Aurinkoinen istuu aika kaukana, käytössä oli pitempi putki, siksi kuva myös hiukan rakeinen, sillä valo ei näin marraskuussa riitä mustien ötököiden kuvaamiseen