Joulukuu on erilaisten keräyksien aikaa. Niin myös Villa Kumbergissa. Aamu Aurinkoinen on selvästi sitä mieltä., että tarjoilu tässä hotellissa on huonoa, tai ainakin sitä ruokaa annetaan niukasti. Asian voi ratkaista niin kuin Aurinkoinen; parasta kulkea koko ajan ruokakippo hampaiden välissä, jotta kerjäläis-ilme hellyttää henkilökunnan heittelemään almuja, armopaloja. Ja kuten seuraneiti on ennenkin sanonut, fiksut pärjää. Aurinkoinen on tänään nimitetty "Parasta koirille" -yhdistyksen puheenjohtajaksi sekä mitä ilmeisemmin neiti toimii myös "koirien nälkäpäivän" pääkoordinaattorina....Ja kaikki nämä uudet nimitykset vain siksi, että Aurinkoinen kulki tänään aamulla noin 15 minuuttia ruokakippo suussa ja kävi lopulta nukkumaan sohvalle kuppi leuan alla.

Ja seuraneidin tätä kirjoittaessa on Aamu jo tuonut seuraneidille lompakon laukusta (rahaa pataan, vai?)....ja itse asiassa koko seuraneidin laukun...kaikki tulee noin minuutin viiveellä ja selvästi noutamisella on tarkoitus...lisää huomiota ja varoja "köyhien kippoon". Koskahan Aamu liittyy eläinaktivistien joukkoon? "Vapauttakaa flatit"...Kääk, sanoo seuraneiti. Nyt on parasta seurata mitä kulisseissa tapahtuu, ettei Elsa vaan kerro Aamulle, kuinka täältä talosta ihan oikeasti pääsee karkuun...(Elsa kun on käyttänyt Houdini-kikkoja ennenkin...)

Ja jotta kukaan ei nyt luule, että seuraneiti keksii nyt omiaan, on asiasta todistusaineistoa tältä aamulta, Eli kuvassa Aamu ruokakippo suussa kerjäämässä lisää ruokaa:

2109786.jpg