Tänään hallilla, pitkästä aikaa. Siis oman koiran kanssa, eli Tuulin kanssa. Agia ei olla reenailtu viikkokausiin, lukuunottamatta sitä viime viikkoista kouluttajien reeniä, johon myös Tuuli osallistui. Tänään siis hallilla kääpiövillis Wii ja Tuuli Tuivertaja. Ne alkuperäiset Team Stormilaiset wink

Teemana ja reenien pääpainona kontaktit. A-este ei vielä ole täydessä korkeudessa, sillä kumpikin ohjaaja haluaa varmistua siitä, että koirat osaa kontaktit kunnolla. Ja osaahan ne. Tuuli tekee ihan siistin 2on/offin ja Wii menee hienosti raamin avulla juoksukontaktin. Hyvä.

Sitten puomi. Aluksi meillä oli puomin juoksut pöydän päällä, mutta Tuulille tuo kävi jo hieman vaaralliseksi, sillä elopainoa on sillä sen verran, että puomin osaset antaa sen verran periksi, ettei ne ole enää tukevat. Siis kun Tuuli tulee laukassa puomin. Eli otettiin riski ja rakennettiin normi puomi.

Hui. Tuulia hieman hirvitti ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta puomilla, mutta sitten Tuivertaja tajusi, ettei puomi ole paha paikka ja rentoutui selvästi. Kykeni kokoamaan itsensä hienoon alasmenon 2 on/offiin. Kyllä se reppana yrittää! Tuulin kulkeminen meikäläisen oikealla puolella on sille ihan selvästi vaikeampaa, mutta sehän ei ollut mikään uusi juttu. Sitä puolta pitää vaan treenata enemmän..

Lopuksi otettiin vielä muutaman hypyn suora. Tuulilla vielä intoa, kuin pienessä kylässä. Se taisi nauttia tänään treenihetkestä. Niin nautti ohjaajakin smiley On se vaan kiva koira, tuo Tuuli