Aamu Aurinkoinen voi taas hyvin. Itseasiassa se on voinut hyvin jo perjantai-illasta lähtien, sillä se sai paria eri lääkettä. Seuraneiti on silti tutkaillut Aurinkoista haukan silmin, koko ajan tutkaillen, jos tuo taivaanrannan maalari kenties vielä on huonovointinen. Mutta mitä vielä. Terve kuin pukki!

Koska Aurinkoisen olo koheni, päätettiin lähteä mökille. Dieetti-ruoat mukaan ja eikun saareen. Aamu reppanalla oli kova nälkä jo perjantai-iltana, mutta sai tyytyä 14 euroa maksavaan 10 ml tuubiin ravintolisää. Eli sellaista mömmöä, joka auttaa toipumaan. Vähän Aamu katsoi seuraneitiä kieroon, kun seuraneiti ruuttasi pienen möhkäleen ravintolisää Aurinkoisen ruokakuppiin. Mutta kun on suden nälkä, kaikki maistuu, jopa pieni, n. luumun kokoinen möhkäle mömmöä! Lauantaina aamulla jatkettiin ravintolisällä ja dieettiruoalla ja nyt on Aurinkoinen taas oma itsensä. Itse asiassa se oli jo lauantai-aamuna oma riivattu itsensä, kuten kuvasta näkyy, eli Elsalla on kuvassa keppi, jonka Aamu haluaa hinnalla millä hyvänsä. Huomioitavaa on Aamun kaunis bikini-asu; eläinlääkäri-täti teki oikein kunnon bikinivahauksen ultrauksen yhteydessä...mutta eipä tuota karvaa ole kyljissäkään...noh, eipä pala turkki auringossa, koska turkkia EI OLE.

1626559.jpg 

Sunnuntaina seuraneiti päätti auttaa luontoa ja varmistaa mustikkasato talveksi. Uutisista on saanut kuulla, että tänä vuonna mustikoiden pölytys on vaarassa epäonnistua, sillä mehiläiset ym.öttiäiset ovat jostain syystä kaikonneet Suomesta. Noh, ei muuta kuin pari "putkellista" tennispalloja kainaloon ja pari noutajaa kyytipojaksi ja eikun tennispalloja piilottelemaan mustikkamaastoon. Likoilla oli kivaa etsiä palloja, tekivät hakua samanaikaisesti ja se tietysti sai likkoihin vauhtia. Aamu varsinkin oli varsin yhteistyöhaluinen, sillä se EI halunnut, että Elsa saisi yhtään palloa, lähti kuin ammus uuteen etsintäkeikkaan ja otti ohjausta kivasti. Kiva harjoitus ja toivottavasti mustikatkin tykkäsi!