Sari tuolla Alfien ja Eddien blogissa on linkittänyt videon naisesta, joka kloonautti rakkaan lemmikkinsä. Hui kauhistus, sanoo seuraneiti, kun kuulee moisesta. Tuon uutisen seuraneiti luki pari päivää sitten aftonbladetin verkkosivulta ja kauhisteli tapahtunutta "ihmettä". Mihin maailma on menossa??

Geenitutkimukset (koirien kohdalla) ymmärtää, nehän toivottavasti vain palvelevat tulevaisuutta ja auttavat ihmisä karsimaan sairaita yksilöitä jalostuksesta. Mutta mihin kaikki se karsiminenkin johtaa tulevaisuudessa?

Meneillään oleviin eri rotujen geenikartoitukseen voi tutustua lähemmin täällä ja seuraneiti suosittelee, että jokainen kantaisi kortensa kekoon ja kävisi luovuttamassa koirastansa muutaman veritipan tutkimustarkoitusta varten. Aurinkoinen ja Else-Maj ovat luovuttaneet geeninsä tieteen käyttöön ja seuraneiti toivoo kovin, että flattien syöpägeenin tai geenien löytämisessä tapahtuisi jokin 'läpimurto'. Liian moni flatti kun lähtee täältä tähdeksi taivaalle aivan liian aikaisin ja useimmiten kuolinsyy on syöpä.

Mutta kloonauksesta. Haluaisiko seuraneiti kloonauttaa koiransa? Ei missään tapauksessa!! Mutta teoriassa sitä on joskus toivonut voivansa yhdistää omistamiensa koiriensa ominaisuudet yhteen koiraan. Siis ne hyvät ominaisuudet. 4 flattia on meillä asunut ja mitä on ns. jäänyt käteen? Wilma, joka eli yli 13 vuotiaaksi oli rauhallinen ja tasapainoinen koira. Ehkä juuri tuon tasapainoisuuden voisi Wilmalta napata talteen. Toinen flatti, Iiris oli varsinainen ilopilleri; läpensä kiltti höppänä. Iiriksestä seuraneiti haluaisi säästöön aivan ihanan luonteen, iloisuuden, kauniin katseen. Itse asiassa Iiriksen seuraneiti haluaisi takaisin. Ihan omana itsenään, Iiriksenä. Ja heti huomenna. Ikävä on suuri vielä tälläkin hetkellä.

Kolmas meidän talouden flatti on Elsa. Elsa on Elsa, vaikka tarinaa yrittäisi muuksi muuttaa. Elsasta voisi säilöön ottaa sisukkuuden, sähäkkyyden, työskentelyhalukkuuden ja hyvän jäljestystaidon Ja lisäksi ehkä hyvän keskittymiskyvyn ja uskomattoman ruokahalun! Hmmm???

Entäs sitten tuo Aurinkoinen? Juu-u, huumori on se, mitä Aamulta löytyy eniten. Ja ajattelemisen taito. Ystävällinenkin tuo otus on ja liikkuu kauniisti. Sosiaaliset taidot ovat Aamun kohdalla plussaa ja Aamu on ehkä koirista se, joka kuorsaa eniten... Heh, heh.

Seuraneiti on ihan tyytyväineen tähänastiseen laumaansa. Jokaisessa yksilössä on ollut sekä hyvät, että huonot puolensa. Mutta tosiasia on kuitenkin se, että kuten seuraneiti on ennenkin tuumannut, peilistä löytyy se yksilö, joka on vastuussa aika monesta asiasta. Ainakin omien koiriensa kohdalla.... 

Mutta mitähän nuo koirat sanoisivat seuraneidistä, jos osaisivat puhua??? Paras, kun ei edes ala arvailemaan, voi pian mennä yöunet!!