Tänään aamulla punnitsin ensin itseni  ja sitten Tuulin. "Järkytys" oli suuri, kun vaaka pysähtyi pentu sylissä sellaiseen lukuun, että totesin Tuulin painavan jo n. 10 kiloa...Meillä on käytössä "vanhanaikainen" vaaka, eli ei mikään digitaalinen, joten tarkkaa lukua en saanut, mutta Tuulin paino on noin 10 kiloa, ehkä hieman alle. Ehkä 9½? No, joka tapauksessa, nyt tiedän, kuinka paljon matolääkettä annan sille tänään.

Aamuisen punnitsemisen jälkeen Tuuli sai lisänimen "Kinkku". Joulukinkku kahdella potkalla. Ja terävillä hampailla. Ja aivoilla   varustettuna. Hyvin toimii sekä hampaat, että aivot. Molemmat työkalut kun istuu pääkopassa...onneksi.

Aamulla Tuuli teki Tuulit. Se heräsi n. klo 5.30 nukuttuaan koko yön pi**imättä sisälle. Ja viimeisen kerran käytiin ulkona . klo 22.20. Ja kun kuulin Tuuli "narisevan" ja haukottelevan sängyn vieressä, odottelin tovin, ettei se luule äänitehosteidensa olevan meikäläisen syyn sängystä ylös nousemiseen. Isäntä vaan ei tätä kaavaa oiken osaa, joten hän nousi ylös ja lähti viemään Tuulia ulos. Vaan mitä tekeekään Tuuli? Tuijottaa isäntää, eikä liikahdakkaan seuraneidin viereltä...Istuu vaan ja tuijottaa, kuin isäntä olisi joku ulkoavaruudesta laskeutunut häirikkö, joka yrittää houkutella sitä mukaan...niinpä. Ei lähtenyt Tuuli isännän mukana ulos, vaikka pi**ihätä oli varmasti....vaan odotti, että seuraneiti vie ulos...hmmm. Kuka siis ihan oikeasti täällä määrää? Oikea vastaus. Tuuli. Ilmeisesti. Hassu Kinkku.