Mökillä mökkisaaressa. Hyttysten syöttinä. Punkit seuralaisina

Syötiin tänänä uusia pottuja ja grillattiin lohta. Potut oli tosin naapurimaasta, mutta maistuivat ihan...uusilta perunoilta...Yksi asia vaan ei ole kuten viime kesänä...nimittäin se, että Elsalla oli aina tapana olla mukana, kun pesin perunoita. Sillä Elsa tykkäsi syödä raakaa perunaa. Juu, tiedän, raaka peruna ei ole hyväksi koiran vatsalle, varsinkaan maksavikaiselle, mutta jos koira on 11 kesää saanut aina pienen perunan palkaksi seuralaisuudesta laiturilla, niin eihän sellaista rutiinia ihan helposti lopeteta.

Niin, tänään ei ollut perunan pesuria enää paikalla kuolaamassa taas yksi asia, joka on tässä laumassa toisin. Perunat saa seuraneiti tästä lähin pestä yksin.

Ja yksin saan ilmeisesti myös kulkea metsässäkin. Vaikka lähtisin sinne Aamun kanssa...sitä nimittäin on tänään taas keijut huudelleet...Ei, ei Aurinkoinen tällä kertaa ollut kokonaista tuntia hukassa, (vai oliko se edes hukassa viimeksikään), mutta ÄRSYTTÄVÄÄ silti, kun koira lähtee keijujen matkaan...Ja vaikka Aamu "siviilissä" on rauhallinen ja säyseä, kuoriutuu siitä metsässä "musta salama", eli silmä saa metsässä totutella "mustaan viivaan", joka viuhahtelee puiden välissä...Eli ei mitään uutta kerrottavaa...