Sunnuntain radat oli kutakuinkin seuraavanlaiset....seuraneidin muisti ei näissä kiemuroissa aina ole parhaimillaan, joten nämäkin ratapiirrokset on poimittu ihan muistin syövereistä, eli seuraneiti ei ole ihan 100varma menikö radat juuri noin. Tai no, estejärjestys oli ehkä juuri noin, mutta esteiden välimatkat ja kulmat ehkä todellisuudessa toisenlaiset. Joka tapauksessa näitä ratoja pompittiin Aurinkoisen kanssa sunnuntaina Vaasassa. Ekalta radalta saatu femma tuli kohdasta 4-5, eli Aamu ei osannut hakeutua oikealle puolelle 5-estettä..ja ehkä puomikin häiritsi iiiiiiiihan pikkasen.

1591334.jpg

1591341.jpg

Tänään käytiin kentällä hillumassa, ihan kuitenkin treenejen merkeissä. Aurinkoisella riitti energiaa JA vauhtia taas siihen malliin, että seuraneitiä heikotti. Itse asiassa Aamu ei ole nopea koira, mutta seuraneidillä on silti vaikeuksia pysyä vauhdissa mukana. Aamu kun ottaa aivan mahdottomia loikkia välillä ja kiihdyttelee suorilla pätkillä, eikä "ei enää niin nuori" seuraneiti tahdo pysyä vauhdissa mukana.

Jos ja kun Aurinkoista seurailee kentän laidalla, voisi luulla, ettei tuo reppana kykene edes ravaamaan saatika sitten laukkaamaan. Mutta yllätys yllätys, Aamussa asuukin pieni raketti spagetti, eli aikamoinen kurvailija. Heh, me vaan hämätään, kun odotetaan vuoroa. Seuraneiti on itseasiassa erittäin tyytyväinen Aamun kykyyn rentoutua vuoroa odotellessa. Aurinkoinen ei voisi laiskemmalta näyttää ja makoilee usein erittäin kyllästyneen näköisenä selkä radalle päin. Mutta syttyy kun seuraneiti kysyy kuiskaten "mennäänkö"...

Tänään Aurinkoinen taas muistutti kouluttajaa ja muita ryhmäläisiä siitä, mitä on ns flattitude, eli asenne, mitä vain flatit osaa käyttää tiettyinä hetkinä. Ryhmässämme treenaa super-nopea rastakoira Tico, eli Tico on siis rodultaan puli. Jostain syystä Ticosta oli irronnut ns karvaa, eli yksi rastamakkara lojui radalla putken suulla. Mitä tekee Aurinkoinen? Juu, bongaa rastapötkön ja nappaa sen suuhunsa ja toimittaa seuraneidille. Se siitä putkeen-lähettämis-treenistä. Eihän tuolle pöpille voi muuta kuin nauraa!