Tänään Aamu oli mukana touhuamassa, kun seuraneiti istutti kevään ensimmäisiä violet.gif orvokkeja ulkoruukkun.. Tai no, eipä tuo Aurinkoinen pahemmin auttanut, vaan tuhosi lähinnä ylimääräisiä kukkaruukkuja, niitä mustia pieniä. Istutus sujui nopeasti ja seuraneiti siirtyi sisätiloihin, koirat jäivät pihamaalle. Hetken kuluttua Aamu Aurinkoinen tulee sisälle ja suussa roikkuu iso kukkaruukku. Onneksi ei sentään se ruukku, mihin orvokit oli hetki sitten istutettu whistling.gif, vaan Aamu oli bongannut seinän viereltä tyhjän ruukun ja toi sen sisälle. Olikohan Aamun mielestä orvokkeja liian vähän??

violet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gifviolet.gif

Elsa oli nuorempana sitä mieltä, että seuraneiti on seonnut, koska piilottelee sipuleita maahan ja aina, kun seuraneiti istutti kukkasipuleita, kävi Elsa kaivamassa ne ylös. Tuloksena siis se, ettei seuraneidin kukkapenkeissä kasva yhtäkään tulppaania, krookusta tai muuta vastaavaa. Rikkaruohoja on sitäkin enemmän ja nokkosia....miksei kukaan koirista ole niitä repinyt juurinen ylös???