On Tonttu Torvinen, eli Tuuli. Mahtaa pakkaset ja viima jäädyttäneet Tuulin vaihdekepin, sillä vaihde on jäänyt vitoselle...ts. täysillä mennään. 

Käytiin eilen hallilla. Tuuli tapasi kasvattajansa ja Tuulin ylitsevuotava tervehtiminen sai kasvattajan tuumaamaan hiljaa: "Ihan kuin Elsa". Niinpä. ElsaKIN nimittäin rrrrrrakasti samaista ihmistä, ihan niiiiiin paljon, että Elsan sydän meinasi pakahtua. Ja olihan Tuulillakin "pöksyissä pitelemistä", sillä ihan meinas "pelihousut revetä", niin kiva oli tavata kasvattaja  Heh.

Ja niin kuin edeltäjänsä, ei Tuulikaan pysynyt kevythäkissä...eli kun liikutin välillä Aamua, eli treenailin siivekkeiden välistä puolivalssia (ilman rimoja), oli Tuuli sitä mieltä, että mukaan oli päästävä, ja niinpä se sai kevythäkin auki...eli hyvä tietää tulevaisuutta varten...mikäli on jätettävä Tuuli hetkeksi yksin häkkiin, on otettava metallihäkki mukaan, ainakin aluksi, kunnes koiruus tottuu vankilaansa, eikä yritä Houdini-temppuja..onneks on kokemusta koirasta nimeltä Elsa, sillä Tuulin tempaukset tuntuu jo tässä vaiheessa ah-niin-tutuilta.

Ai niin. Onkohan Tuuli sitä mieltä, että eteiseen tarvittaisiin uusi kuramatto? Oli nimittäin nurkasta hävinnyt pieni palanen perjantain aikana. Ymmärrän, että koiria on pitkästyttänyt, sillä KePo oli koko viikon työmatkalla, joten koiruudet joutuivat viettämään yksin kuus tuntia päivisin. Mutta että mattoja pitää syödä/pureskella?? Onneks maton nurkasta kadonneet pari liuskaa löytyi myöhemmin; toinen sohvalta toisesta huoneesta ja toinen eteisestä, eli Tuuli näyttää kuuluvan niihin, jotka vain pureskelevat, eivät niele pureskelemaansa. Tai ainakin toistaiseksi on näin...