DODIIN, nyt on sitten Aamu viskassut talviturkkinsa järvivedenkin puolella! Uintikertoja kertyi viikonlopun ajalle useita ja kaikkea tuli kokeiltua, ainakin seuraneidin mielestä yes.gif. Perjantaina lauma suunnisti ensimmäistä kertaa veneellä mökkisaareen. Jäitä oli vielä, joten huoltojoukot sai tehdä töitä, että vene pääsi perille. Perillä Aamu teki tutkimusta talven jäljiltä ja meni tietysti suorittamaan kliinistä tutkimustaan vielä rannassa olleelle jääreunukselle. Ja arvata saattaa, ettei jää kestänyt. Hupsista heijaa ja Aamu tippui jäiden sekaan. Järkevänä koirana Aamun uintisuunta heti jäihin tippumisen jälkeen muuttui rantaa kohti, eikä rantaan ollut kuin n 2 metriä matkaa. Kylmä kylpy, mutta eipä Aurinkoinen ollut moksiskaan; olisi mielellään jatkanut kaislojen kalastelua vielä jääkylmänäkin, mutta seuraneiti passitti Aamu Aurinkoisen mökin lämpimään ja pyyhekuivaukseen.

Tilanne mökkirannassa näytti tältä perjantai-iltana ja tuossa rannan läheisyydessä Aamu suoritti avantouintiansa.

1504048.jpg

Aamu Aurinkoisen uinnit ei siis jääneet yhteen kertaan. Saaren sisäosissa olevassa sisäjärvessä käytiin myös ottamassa aikamoiset mutakylvyt sillä seurauksella, että Aamun väritys muuttui mustasta, sanoisko p*skanruskeaksi. Pöksyt olivat yhtä kökköä ja mahanaluskarvat aika "a´la-naturelellit"melodramatic.gif. Ja mutakylvyn seurauksena Aamu pestiin rantavedessä, tosin vaan vedellä.

Lauantai-aamuna Aamu bongasi "ulapalla" pieniä jäälauttoja ja kävi ne tarkastamassa, kuinkas muuten kuin uiden. Joten tässä vaiheessa tätä "kesää" Aamu on jo uinut enemmän kuin mitä seuraneiti on uinut kahtena viime kesänä yhteensä...whistling.gif

Kuvassa Aurinkoinen Aamu, aamu-uinnilla lauantaina veryhappy.gif

1504037.jpg