Käytiin eilen illalla pomppimassa Aurinkoisen kanssa. Seuraneidin olo oli jotenkin turta Elsan eläinlääkäri-keikan jälkeen, sillä pahimpaan oli jo varauduttu. Mutta silti seuraneiti päätti lähteä tuulettamaan ajatuksia reenikentälle ja täytyyhän Aamunkin saada vähän huomiota, se kun on kuluneen viikon aikana jäänyt vähän toiseksi tuon kipuilevan kaverinsa vuoksi.

Vakireenari oli kotona valimistelemassa jälkikasvunsa tulevia lakkiaisia, joten toinen taitava astui remmiin, eli hän, jonka ryhmässä ollaan pompittu viimeiset kaksi vuotta. Rata oli lyhyt, mutta ihan mukava. Kompastukseksi muodostui yhdistelmä puomi & putki. Aamu kun mielellään kiipeilee...mutta yhtä mielellään Aamu tekee oikein, mutta tällä kertaa seuraneiti oli jotenkin erittäin epäselvä käsimerkeissään...joten Aamu mennä porhalsi puomille aika monta kertaa. Mutta yksi asia tuli siinä hosuessa huomattua. Kun Aamu meni puomille, vaikka piti suhjahtaa putkeen, niin kontaktin se ainakin osaa itsenäisesti...sillä kun se ei millään onnistunut ymmärtämään seuraneidin erittäin sekavaa ohjausta, ratkaisi Aurinkoinen patti-tilanteen pysähtymällä mallikkaasti puomin alatulolle ja samalla häntää heiluttaen, eli kysyen "tätäkö tarkoitit?" Hiominen rasitti Suuren pollaa siihen malliin, että kun esteitä kerättiin pois kentältä, istui Aamu kentän laidalla, yksin, ilman, että sitä oli siihen istutettu. Ilme oli erittäin puhuva, jopa loukkaantuneen oloinen. Mahtoi herne tehneen pääkopassa ylitöitä, sillä Aamu oli närkästyneen oloinen..

Eilinen reeni:

1243523026_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mutta ei siinä vielä kaikki. Tuttavan pyrpai Unni tarvitsi näyttelyharjoitusta, joten jäätiin pällistelemään sitä tapahtumaa hetkeksi. Ja seuraneiti suostui filmaamaan koko näyttely-treenihetken...sillä seurauksella, että Aamu keksi omiaan...Sillä hetkellä. kun Unnia juoksutettiin ympäri kenttää, kävi Aamu hakemassa "jotain" kahden metrin päästä, seuraneidin selän takaa...ja täytyy myöntää, että ensimmäistä kertaa elämässään seuraneiti näki, että joku koira kantoi toisen koiran kakkapussia hampaiden välissään!!! Ja kaiken lisäksi Aurinkoinen toi sen kakkapussin seuraneidille! Kun seuraneiti laski kamerakäden alas ja katsoi, mitä Aamulla oli asiaa....niin näky oli enemmän kuin huvittava...: Aamu istui seuraneidin edessä, paskapussi hampaiden välissä, häntä heiluen. Ja pussissa tietysti toisen koira paskat. Anna mun kaikki kestää...mitä tuo seuraavaksi keksii? Aamun vihjailu oli lievästi sanottuna haistattelua...se haistatti pitkät paskat näyttelytouhuille ja halusi todellakin kotiin, syömään.

Elsa voi tänään paremmin. Ontuu kyllä selvästi, mutta etujalan asento on huomattavasti parempi. Seuraneiti on hieronut etuosaa varovasti ja huomenna hovihieroja saa tehdä perusteellisen tarkastuksen Muorille. Mutta ihanaa nähdä, ettei koira ole niin kivulias. Liikkuminenkin on jo ihan suht normaalin näköistä Hymy