Pääsiäispäivä valkeni, kuten muutkin tämän pääsiäisen päivät, aurinkoisena. Pakkasta aamulla puoli kahdeksan aikaan -9 astetta, joten se tiesi hyvää hankikeliä, jos vaan päästäisiin aikaisin liikkeelle. Mutta eihän pyhänä tai lomalla saa ressata, joten vasta yhdeksän kieppeillä pakattiin koirat autoon ja suunnattiin nokkien suunta metsään.

Kovin oli metsässä hiljaista. Peipponen tosin laulaa luritteli ja muutama lokki huusi. Kurkiakin nähtiin pellolla, joten trumpetin soittajat ovat siis myös saapuneet näille leveysasteille. Samoiltiin parisen tuntia metsässä ja vaikka energiaa kului, tuli sitä saman verran takaisin.

Seuraavassa kuvasaastetta aamuiselta metsäkeikalta.

Kotipihalla. Aamu löysi pienen tikun, jota piti lähtötohinoissa mussuttaa. Tuuli katsoo kunniottaen vieressä.


Metsässä "tikku" vaihtui hieman järeämpään puustoon ja nyt Tuulikin pääsi tikkuun kiinni. Tuuli vasemmalla.


Tälläistä polkua pitkin kuljettiin. Kyseessä on aivan uusi, merkitty reitti. Hanki kantoi vielä ihan hyvin, mutta kohta saa alkaa tähyilemään käärmeitä


Täällä ei ollut ketään kotona


Mutta täällä oltiin jo herätty
 
Ohjelma jatkuu vielä tänään Tuulin osalta hallilla, sillä saimme yllätyskutsun osallistua ohjattuihin treeneihin, agi-sellaisiin. Käydään nyt katsomassa, mitä mölliryhmäläiset touhuilevat, vaikkei me vielä möllitasoisia olla..