Kaksi ammattilaista löytyy tästä hotellista...Kumpikin oman alansa asiantuntijoita ja omien polkujensa kulkijoita

Eilinen super-hellepäivä mökkisaaressa poiki uusia osaamisia, varsinkin Tuulin suhteen. Lämpötila nousi päivän mittaan +31 asteeseen, oliskohan ollut hitusen jopa sen yli, ja arvata saattaa, mitä mustat teki...Joko ne lojui ison koivun varjossa, tai sitten ne oli jorpakossa.

Helle aiheutti myös sen, että hotellin henkilökunta kävi pakollisilla uintikeikoilla ja sekös varsinkin pikkukoiran meinasi aivan sekoittaa! Ettäkö palvelusväki hyppää laiturilta ja meinaa jättää hotellin asukkaat? No way - sanoi Tuuli, ja hyppäsi perään! Ja tietäähän sen, miten siinä käy, kun laiturilta hyppää veteen...koira uppoaa järveen ensin kuin kivi, eli menee huppeluksiin!

Rehellisyyden nimissä Tuuli ensin kylläkin tippui laiturilta ja meni huppeluksiin - kastui siis koko koira ja eikun uudestaan laiturille ja seuraamaan kennelpojan uintiharjoituksia. Ei siinä mitään, mutta kun seuraneiti laittoi uimapuvun päälle ja oli aikeissa heittää talviturkkinsa, tapahtui vain se, mitä yllytyshullulle voi vain tapahtua.

Itse seisoin laiturin nokassa ja aikeissa mennä tikapuita pitkin veteen. Sanoin Tuulille, samalla sitä taputtaen selkään "Nyt uimaan" ja eiköhän se torvi ota ja loikkaa veteen laiturilta. Hätäisimmät ensin, vaikka kaivoon! Tuuli ei itseasiassa ole mikään tyhmänrohkea yllytettävä, mutta helle taisi sekoittaa sen pään..noh, tulipahan uitua, sillain niin kuin aika useasti eilen...

Sitten tuo toinen taiteilijasielu. Viime kesänä ei rembranteja tainnut pihamaalle muodostua, vaan eilen saatiin taas nähdä yksi tilateos! Tässä siitä kuva, taiteilija myös kuvassa mukana:


 

Eli taideteos koostui meikäläisen sukista, kennelpojan lippiksestä, ruokakupista ja muutamasta lehdestä. Sillä aikaa, kun siirryin mökin terassille, jotta saisin instalaatiosta paremman kuvakulman ja kuvio erottuisi paremmin, saapui paikalle nuoriso....ja tietäähän sen, miten siinä käy:

Eli kuten osalla nuorisosta on tapana (?), paikkoja rikotaan, niin myös kävi meidän taitelijan taideteokselle, Eli Tuuli kävi kähmimässä meikäläisen sukat, jotka oli osa Aamun tekemää tilateosta. Syyllinen tallentui turvakameraan, eli tuo tuossa kuvan alareunassa on epäilty, tunnistaako kukaan? Mites ne siinä poliisitv:ssä tapaa sanoa? Vihjepuhelin on auki ja mikäli tunnistat kuvassa näkyvät henkilöt (?) ota yhteyttä poliisiin...

Nyt ei sitten kannata alkaa sinivuokkoja alkaa häiritsemään ihan turhanpäiväisellä, rikollinen on saatu jo talteen ja hän on korvannut rikkomansa taideteoksen - yhteiskuntapalvelulla, olemalla koira

Sitten lopuksi vielä yksi kuva, jonka KePo oli napannut kännykällään keskiviikkona, kun meikäläinen oli kouluttamassa muiden koiria. Eipä tuosta koirien keskiviikko-ilta oikein voinut paremmaksi muuttua:


Aamu vakiopaikallaan, eli veneen kokassa istumassa, Tuuli tähyilee