Koska tuolla Tuivertajalla on pakollinen tauko treeneissä, päätin tänään ottaa Aamun Tuulin sijaiseksi toko-ryhmään.

Oltiin käyty aamulla/aamupäivällä muutaman tunnin mökkeily-jää-potkuttelureissu ja sieltä sitten kodin kautta pika pikaa hallille Aamun kanssa. Ei vaan muistunut mieleen se tosiasia, ettei Aamun kanssa niin voi menetellä. Aamun pitää saada huilata ja palautua toimintojen välissä...

Aamu oli itselleen tyypillisesti sosiaalinen ja rauhallinen hallin ulkopuolella, kun ryhmä odotteli halliin sisälle pääsyä. Yksi pikkupoliisi oli sitä mieltä, ettei Aamu kuulu joukkoon ja toinen yksilö, ihan kakara, kävi suorastaan Aamun kimppuun, mutta eihän tuollaiset asiat Aamun mielenrauhaa koskaan ole järkyttäneet.

Yritin ottaa Aamun kontaktia sisällä hallissa, mutta se vaan haahuili ja haisteli paikkoja. Tuttuja esteitä ja tuttuja hajuja. Liekö muistellut vanhoja aikoja?
Sitten tehtiin ryhmässä paikallamakuu-treeni. Aamu reunalle ja koiria rivissä 6 kpl. Ja mitä tekee Aamu kesken liikkeen? Nukahtaa TÄYSIN ja lyö kyljelleen maate, selkä muihin koiriin päin. Taisi jopa ummistaa silmänsä. surprise Kun hipsin hakemaan kameraa takin taskusta kuvatakseni tuon tyylinäytteen, heräsi Aurinkoinen ja nousi uteliaana katsomaan, mitä olin takin taskusta hakenut...ei se siis ihan umpiunessa ollut, mutta melkein..On se vaan aika tapaus.

Loppuajan reenistä ei sitten tullut sen ihmeellisempää. Luoksetulo ok ravissa (kun vaan emäntä muisti, mitä käskyjä on koiralleen käyttänyt) Seuraamisessa Aamu kulkee siististi sivulla, mutta tehoja saisi olla enemmän. Kuten kaikessa tekemisessä. Sitä vaan ei yksinkertaisesti kiinnosta tehdä YHTÄÄN MITÄÄN cool Tai sanotaanko niin, että en näin äkkiseltään keksi mitään, mikä motivoisi Aamua tekemään yhteisreeneissä mitään. Tai no, jos joku tois jäniksen sille palkaks, niin ehkä sitten? blush Kyllä se täällä kotona kikkailee, kun tietää, että mulla on naksutin kädessä, mutta tänään hallilla ei edes se ääni saanut Aamua hereille.

Onko se kunnossa? Vai oonko vaan onnistunut unohtamaan, millä tyylillä se tekee töitä? Hmm