Tuli tekstiviesti. Aamun mammasta on tänään leivottu KANS MVA. Hienoa. Pitkään titteliriviin tuli näin yksi valioarvo lisää. Koko tittelirivi on nyt tämän päivän jälkeen seuraava:

Pohj & Fin & S & N Kva & Kans Mva & Fin Mva EUJV-00 PL&PZSG-00 BH

ja emän nimi on Heilurihännän Mayflower. Onnittelut huoltojoukoille ja Wilman kasvattajalle!!applause.gif

Tytär Aamu Aurinkoinen on täysin tietämätön yhdestäkään tittelistä. Pah. Tänään seuraneiti siisti Aamun turkkia tulevaa näyttelyä varten; leikkasi taasen kynnet ja teki tarkemman "yleistarkastuksen". Aamun mielestä koko kauneuden takia hössötys on aika turhaa. Parfyymiksi kelpasi aamulenkillä bongatut metsurinp*skat kuonolla ja vesisateessa hankittu keskijakaus. Mutta seuraneidin mielestä flatin tulee olla siistin näköinen. Ei välttämättä näyttely 'trimmissä', mutta kuitenkin siten, että flatin elämänasenne näkyy olemuksesta. Metsästä näyttelyyn, siinäpä se. yes.gif

Tänään on Aamu muutenkin viettänyt seuraneidin kanssa laatuaikaa. Elsalle riitti aamuinen metsäkävely. Tassun takia on nyt liikuttava varovasti.

Kaveruksia on mukava seurata, kun ne kohtaavat toisensa esim sen jälkeen, kun toinen on jäänyt jostain syystä kotiin. Elsan jälleennäkemisen riemun voi aistia sen jokaisessa karvassa; Aamu on Elsalle tärkeä Tyyppi isolla T:llä. Jos Aamu on jostain syystä kotitonttuna ja Elsa palaa 'keikalta' on tilanne toinen. Aamu on iloinen, mutta samalla jännittynyt. Luuleekohan se päässeensä talon haltijaksi silloin kun Elsa tekee keikkaa?? No kovat on luulot siinä tapauksessa. Kovin on silti Elsakin tärkeä Aamu Aurinkoiselle. Iltaisella kaveruksilla on iltapesupuuhat; useimmiten Elsa nuolee Aamun koko pään ja jostain syystä Aamu aina jossain vaiheessa hakeutuu Elsan lähettyville, että pesuoperaatio voi alkaa. Jokaisella eleellä on varmaan tärkeä merkitys meidän lauman järjestyssäännöille.

Seuraneiti voi vaan ihailla kahden eläimen välistä ystävyyttä ja yhteisymmärrystä! goodvibes.gif