Elsa Else-Maj Eläkeläinen porskuttaa. Kortisonitablettien antaminen keskeytettiin, sillä juominen vaan lisääntyi entisestään. Eikä muutakaan lääkitystä ole jatkettu, lukuunottamatta Tehobactia. Viime yönä nukuttiin, eikä seuraneiti havahtunut Elsan juomiseen kuin kerran, sekin ihan hetkeä ennen kuin herätyskellon oli määrä herättää aamuvarhaisella klo 05.30. Köhää ei siis ole ilmennyt öiseen aikaan, mutta tänään keskipäivällä oli kurkusta kuulunut kerran jotain "ylimääräistä".

Muuten Elsa voi hyvin. Pirteä, syö hyvin ja olisi mielellään lähdössä kävelylle. Mutta taidetaan ottaa iisisti vielä muutama päivä. Äsken se mennä pölähti kellariin. Kellarin ovi aukesi tassun ja kuonon avulla ihan lennossa ja Muori mennä tuhisi kellariin. MInkä ihmeen takia kellariin? Yleensä Elsa ei siellä käy ihan aiheetta, mutta jostain syystä siellä piti nyt käydä kääntymässä...Ja totta kai Aamukin sinne pölähti. Yläkertaan kuului selvästi, että Aamu aukaisi pesuhuoneen oven ja kävi saunan puolella ja joku kolisutteli ruokatynnyreitä...hmmm, jollei yläkerrassa tarjoilu pelaa, niin miksei mennä kellariin apajille?

Että silleen. Koira, eli Elsa, jolla ilmeisesti on jotain ongelmaa hengitysteissä, kennelyskää tai ei, on sitkeästi vielä elämässä kiinni