Olihan taas elämyksellinen metsäkeikka. Iltapäivän teema oli selvästi "iso", sillä sen verran monta isoa asiaa tai elämystä mahtui lyhyeen hetkeen. 

Ensinnäkin...irked.gif niitä lihapullia, hevopa*kakikkareita löytyi enenmmän kuin yksi kasa. Iiiisoja kasoja. Kavionjäljen perusteella olisi voinut luulla, että metsäpolkua pitkin olis tallustellut norsu, sillä kengän koko oli hevosella varmaankin ollut vähintään 5! Jotain muutakin isoa nähtiin metsässä. Kun tultiin ensimmäiselle hakkuualueelle, maasta nousi lentoon kaksi kipaletta "jotain ISOA". Aamu kiihdytti vauhtia ja seuraneiti tuumasi nähneensä kaksi kurkea. Vaan eipä olleet linnut kurkia, ehei. Pitkät jalat puuttui ja pyrstö oli valkoinen. Mutta siipien välimatka samaa kokoluokkaa kuin kurjella. Mitäh? Siis mitä ne kaksi oli? Maakotkia? Seuraneidin lauma jatkoi etenemistä ja Aamu seisoi jonkin matkan päässä tuijottamassa otuksia. Seuraavan kerran toinen linnuista näkyi, kun se lehahti ison männyn latvasta lentoon. Ja kolmannen kerran toinen linnuista näkyi nousevan siivilleen seuravalta hakkuualueelta, jonne seuraneidin lauman matka oli edennyt. Hetken kävi jo mielessä, olisko flatista niiden saaliiksi...samaa mietti ilmeisesti Aurinkoinen, sillä se vaan tuijotti hölmistyneenä "isoa tipiä".

Vaan eipä loppuneet "luontoelämykset" siihen. Kun lauma saapui autolle, humisi korvissa koko porukalla. Jahas. Kauhavan (?) lennosto suoritti laskevassa auringonvalossa mitä ihmeellisimpiä taistelukiemuroita ja lensivät todellakin matalalla. Näkymä oli kuin suoraan Top gun -elokuvasta, seuraneidillä pamahti elokuvan tunnusmusiikki korviin, mutta itse asiassa hetkellinen hurmos ja huimaus dizzy.gifsaattoi johtua siitä, että seuraneiti tuijotti taivaalle pitkän tovin niska "nurin päin".