Halloweenin kunniaksi seuraneiti tarttui tänään sekä trimmaussaksiin, että kynsisaksiin. Niks, naks, kynnet lyheni taas pikkuflatilta, yhtä vaivattomasti kuin tähänkin asti. Lisäksi pikkukoiran korvahapsuja lähti sen verran, että voi sanoa pikkukoiran muistuttavan ihan oikeasti flattia. Enää ei olla ihan metsänpeikon näköisiä! Häntätupsuun en vielä raaskinut koskea, kasvakoon vielä  Trimmaaminen vaan ei ollut ihan helppoa, sillä jokaisella saksen liikkeellä irti saatu karvatuppo oli Tuulin mielestä pyydystettävä JA syötävä, huoh. Mutta kun tuon kaiken tekee hyvin levänneenä, tuloskin oli kaikin puolin positiivinen. Tuuli nimittäin nautti kampaamo-leikistä niin paljon, että istui lopuksi ja nuokkui sohvaa vasten....mikä sinänsä ei ollut helppo trimmaus-asento, mutta pääasia, että koira kokee saksien naksutuksen korvien juuressa positiiviseksi asiaksi

Ja koska halloweeniin kuuluu kaikki karmaiseva, kurkkasin taas Tuuli suuhun, vain todetakseni, että hyvältä näyttää, ei siis ollenkaan karmaisevalta! Oikealla ylhäällä oleva kulmuri on saanut viereensä pienen pienen hampaan alun, mutta nou hätä, maitohammas-kulmuri heiluu jo erittäin lupaavasti. Vasemmalla puolella maitohammas-kulmuri on vielä tiukasti kiinni, mutta silläkin puolella näkyy jo uuden kulmurin "aihe". Joten kuten sanottu, hyvältä näyttää. Jos viimeinenkin kulmurin nyt sitten lähtee vaivatta, on Tuuli Tuivertaja vaihtanut tekarinsa ja saanut tilalle puhtaan valkoiset uudet hampaat!

Eipä silti, ei Tuulin hampaista ole ollut vaivaa, neiti ei nimittäin oikein ole käyttänyt purukalustoaan vielä suuremmin mihinkään...- kop, kop, koputan puuta. Seuraneidin kädetkin ovat saaneet olla erittäin rauhassa, samoin housujen puntit, kun siihen asiaan puuttui "koiran kielellä" heti alussa. Eli ilmoitin selvästi, ettei meikäläistä saa purra. Voi kun Aamukin sanois samaa, sillä tänään aamulla näytti siltä, että Tuuli yritti irrottaa Aamulta korvia...niitä läpysköitä kun on niiiiin kiva purra...kauankohan Aamu sitä sietää??

Aamu muuten herätti meidät tänään 05.30!! Sillä alkaa olemaan ELSAN elkeitä...ts. Aamulla oli NÄLKÄ. Tiedän, että kortisoni tekee nälkäiseksi, mutta pitääkö lauantai-aamuisin herätä syömään tuohon aikaan?? Aamun lääkekuuri on ohi huomenna, sitten odotellaankin jännityksellä, mitä iho sanoo. Mutta nyt Aamu ON kunnossa. Sen silmissä on veijarimainen ilme ja sen häntä on oikeassa asennossa, ei sillain kaarella alhaalla, kuten se oli ennen lääkekuuria. Ja jippoilut jatkuu, se on pääasia. Siitä onkin ollut kauan, kun Aamu viimeksi on jippoillut täällä sisätiloissa...eli kauankohan se on ihan oikeasti ollutkaan kipeä, vai piristääkö kortisoni todellakin noin paljon??