Sininen on taivas, lallaaa, jne...eli täytyi odottaa kokonaista 4 vuotta tuota sinistä muovipätkää! Eli penkin alle meni meidän keikka. Harmi, sillä Aamulla ei ole koskaan aiemmin ollut näin hyvää turkkia, eikä hapsutuksia. Mutta minkäs teet, jos tuomarin mielestä Aamu oli liian iso. Arvostelu kuitenkin on seuraneidin mielestä monelta osin ihan hyvä, mutta pakkohan se sininen nauha oli ottaa vastaan

Tuomari siis Saija Juutilainen ja flatteja oli 29 kpl

Aamun arvostelu:

"4v. Hyvärunkoinen ja luustoinen, hyvässä kunnossa esitetty narttu, jonka toivoisin pienemmäksi ja narttumaisemmaksi. Oikealinjainen pää, silmät turhan vaaleat ja pyöreät. Hyvä purenta. Vahvat käpälät, jyrkkä lantio. Erinomainen karvanlaatu & hapsutus. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu erinomaisella askelpituudella. Oikea luonne."

Ja tuosta hyvästä sittten SININEN muovinauha, jonka takia tuli ajettua 280 km. Tosin me käytiin vähän kylässä kotimatkalla Aurinkoisen kanssa. Käytiin seuraneidin äidin luona Vaasassa. Aamu sai vierailulla muutaman verilätyn ja suoran näköyhteyden laumaan naakkoja ja variksia, seuraneiti sai lämmintä ruokaa; kiitos siitä.