Aurinkoisen ajatukset on aina välillä vähän niin kuin "blondin". Blondilla ja blondilla on tietysti vähän eroa, vai onko sittenkin kyseessä Bondin ajatukset, (my name is BOnd, James Bond)... Anyway, oli sitten kyseessä blondi, blondi tai bondi, niin kaikkeen löytyy aina syy...Aamu nimittäin on piiloblondi! Ei vain ajatustensa tai tekojensa takia, vaan ihan aitoa blondia löytyy Aamu Aurinkoisesta...ja on aina löytynyt. Tässä todisteita piiloblondiudesta:

Ja tästä "ruumiinosasta" ne blondin merkit löytyy, eli hännästä. Huh, luojan kiitos, ettei valkoiset karvat ole tuolla toisessa päässä, eli korvien välissä, muutenhan tässä vois tulla tuskanhiki otsalle seuraneidille...

Mutta rehellisyyden nimissä on seuraneidin puolustettava Aamua. Aamu ei nimittäin ole ainoa seuraneidin lätyistä, joilla on näitä piiloblondiuden tunnusmerkkejä. Edesmenneellä Iiriksellä oli myös hännässä paljon valkoista karvaa, samoin Iikkulilla oli "kainalokarvoissa" valkoista. Mutta Iiris ja Aamu ovatkin sukua toisilleen: Iiriksen isä on Aamun Isänisänemän isä.

Elsa, niin Elsalta ei valkoista löydy kuin muutama hassu karva...nekin alaleuasta. JA ne harmaat haituvat ovat ilmestyneet Elsan alaleukaan ihan viime aikoina. Seuraneiti taasen löysi ensimmäisen harmaan hiuksen itseltään niihin aikoihin, kun Elsa muutti taloon...joten tarviiko enempää selittää?