Viikonloppua ollaan vietetty räntä- ja lumisateessa sad Mutta eipä tuo paljon ole tahtia haitannut, metsissä ollaan käppäilty siitä huolimatta pe-la ja su.
Luonto alkaa heräilemään ja sen mukana keijut, jos Aamulta kysytte. Tuuli ei keijuja ole vielä tunnistanut, hyvä niin. Aamu sen sijaan on todellakin kunnostautunut lintubongarina...kurkia perjantaina ja tänään se sai laittaa bongattujen listalle heinäsorsa-pariskunnan. blush

Syvästä ojasta ne sorsat nousi lentoon aivan koirien nenän edestä. Tuuli toimii kuin unelma, Aamulla oli korvat keijujen aaltopituudella. Mitä lie radioaaltoja lähettäneet, sillä sorjasti nousi Aamun kintut wink Tuuli taas saa käytöksestään täydet 10 pistettä. Sillä todellakin toimii luoksetulo. Innolla odotan toukokuuta ja nome-kurssia, uusia ideoita ja tilanteita, joissa Tuulin toiminnallisuus pääsee oikeuksiinsa. 

Doboiltukin ollaan. Tuuli kykenee jo tasapainoilemaan hyvin pallon päällä ja se pystyy jo nousemaan "orava"-istuntaan namin perässä. Aamua en ole pahemmin erilaisilla liikkeillä 'kiusannut'. Olen tyytyväinen, kun Aamu uskaltautuu pallon päälle ja istuu siinä hetken. Mutta Aamun kanssa muisteltiin vanhoja temppuja. Kysymyksellä "väsyttääkö" lyö Aamu kyljelleen ja vetää filtin päällensä. Ja kun pumppaan nyrkeillä lattiaa kohti, marssii Aamu etusillaan. Jumppaa sekin laugh 

Ens viikonloppuna olis sitten Ulla Kaukosen hyppytekniikkakurssi. Jos kolmas kerta toden sanois, eli pääsisin vihdoinkin OMAN koiran kanssa kurssille. Kahdesti olen kuunteluoppilaana ollut ja viimeksi, kun Tuulin piti kurssille osallistua, alkoi sillä juoksu, joten en pettymykseltäni halunnut edes kuunteluoppilaaksi. Sen verran jurppi....mutta nyt tassut ja sormet ristiin, että päästään kurssille!