Juhannus näköjään loppuu Tuulin osalta samalla tavalla kun se alkoikin, eli agikentälle olis tarkoitus mennä Team Stormin kanssa. Torstaisissa harkoissa tuuli kovin, ihan kuten ryhmän nimikin antaa odotuttaa,,,,tosin Tuuli oli se koirista, joka oli tyynein wink muut kaksi olivat aika tuulisia. Ihan niin myrskyisästi, että haavereiltakaan ei vältytytty. Tosin loukkaantunut osapuoli oli ohjaaja, mutta syy loukkaantumiseen oli koirien....onneksi ei käynyt huonommin, sillä tilanne näytti kentän reunalta katsottuna aika hurjalta. Toivottavasti tänään pysytään pystyssä!

Juhannus 2012 oli ja meni. Syksyä kohti sitten mennään, taas kerran...huoh. Koirat ovat täällä mökkisaaressa tehneet niitä tavanomaisia juhannustaikojaan, eli ollaan uitu, samoiltu metsässä ja tietysti syöty hyvin.

Aamu on saanut päivittäin turkin hoitoa ja Tuuli siinä sivussa on kans harjattu, tosin noiden kahden turkeista ei voi puhua samana päivänä. Tuulilla ei ole pohjavillaa, Aamulla on vaan pohjavillaa....ja kun pohjavillainen koira kastuu melkeinpä päivittäin, voi kuvitella, miltä iho näyttää, jollei turkkia saa kuivaksi tai harjattua....

Seuraneiti taitaa olla ainoa tässä hotellissa, jolla on vielä talviturkki päällä, muut ovat talviturkkinsa jo heittäneet. Tuuli on uiskennellut ihan issekseen useaan otteeseen, mitä lie vedessä touhuaa, liekö saalistaa vesihämähäkkejä? Aika hassu se on, kun viihtyy noin hyvin vedessä...

Seuraavassa Tuulin tyylinäyte:

 
Mutta osaa Aamukin, tosin hieman mua hirvitti, mitä sen selkä tykkää tuollaisesta, mutta hyvin tuo näyttää tänään voivan:
 

 
Tässä tämän viikonlopun kaunein otos. Tuuli palauttaa The Palloa: