Aamuisen jäälenkin jälkeen on hyvä ottaa nokoset. Ja tietysti pyjama päällä. Ja nyt on sitten kyse koirien pyjamapartysta, ei ihmisten, ei meillä sentään keskellä päivää pyjama päällä kuljeta..

Eli Aamu Aurinkoinen koisii sohvalla tyytyväisenä BOT-verkkoloimi päällä. Suosittelen lämpimästi tätä loimityyppiä, sillä koira selvästi pystyy liikkumaan vapaammin verkkoloimi päällä, eikä ilme ole "kuin myrkyn niellyt" kun loimi puetaan päälle. Toppaloimi sisätiloissa hieman tökkii, joten tähän kannatti satsata yli 70 €. Ehkä Elsakin haluaisi?

Eilen seuraneiti kävi katsomassa cockeripentuja. Siis A I V A N ihania pieniä mini-flatteja. Pentue oli siksi erikoinen, että se oli kaksoisastutus ja molemmat urokset jättivät jälkeläisiä tähän pentueeseen. Nyt on seuraneidillä kädet täynnä pieniä hampaan jälkiä ja pentukuume sen kuin kasvaa.

Elsa oli erityisen kiinnostunut seuraneidin vaatteista pentukeikan jälkeen, sillä pennut ovat syntyneet Elsan kasvattajan kodissa, eli hajut oli Elsan mielestä....jotenkin tuttuja  

EDIT klo 15.45 Nyt on Elsallekin tilattu verkkoloimi, siis BOT-verkkoloimi...