Hui, jo kolmas postaus tälle päivälle. Mutta tämä on sen verran faktaa, että pakko laittaa muistiin.

Elsa Muori on aina valpas. Ja seuraneidin talo lämpiää puilla. Pannu on kellarissa ja kellarissa on myös koirien ruokatynnyrit. Riittääkö vihjeet?

Eli Elsa siis lähtee joka kerta kaveriksi kellarikerrokseen, kun puita lisätään pannuun. Sillä eihän sitä tiedä, jos vaikka ruokatynnyristä jostain syystä lentelisi nappula flatin suuhun. Nyt täytyy sitten mainita, että seuraneiti on pessyt kätensä koko lämmitysrumbasta, eli seuraneiti EI ramppaa kellarissa, joten tämä faktajuttu on ihan toisen käden tarinaa.

Mutta mitä tekee Elsa Eläkeläinen niinä kertoina, kun ruokatynnyrin kansi ei heilahda? Heh. Fiksut pärjää. Tai sitten ei. Elsa tuo niinä kertoina veneenkuljettajan sandaalin kellarista ylös. Ja tämä on testattu juttu. Eli VAIN ja AINOASTAAN silloin, kun Elsa ei saa yhtä namia tynnyristä, nappaa muori yhden kengistä suuhunsa ja tuo sen yläkertaan. Mitä Elsa siis ajattelee?...tai MITEN Elsa ajattelee? Mikä ihme kaavio sillä nyt on päässä? Henkiinjäämis-kaavio? Eli jollei napua tule, on parasta ottaa kenkä ja häipyä? Mutta minne? HÖH? Kellään ideoita Elsan toimintakaaviosta?