Tänään vietetään taas huvilakauden päättäjäisiä täällä meidän seudulla. Toiset viettää ja vetää veneen talviteloille...me mökkeillään, kunnes jäät pakottaa pysymään rannalla..

Lähdettiin tänne saareen, vaikka Tuuli linkuttaa. Ei pentua pumpulissa voi pitää. Jos haluaa pitää tuon ikiliikkuja liikkumatta, se pitäisi teljetä häkkiin ja siitä se ei taatusti pitäisi, teloisi tassunsa vielä pahemmin. Voihan olla, että sekin vielä on edessä - häkkilepo, mutta yritetään nyt normaali konsteilla ensin..

Soitin eläinlääkärille eilen ja kysyin, koska pitää alkaa huolestumaan, kun pentu ontuu. Reseptiksi annettiin antaa pari päivää Rimadyliä, mutta pitkään harkittuani, jätin pillerin puolikkaan antamatta. Tuuli täyttää vasta 12 viikkoa, joten en aio vielä aloittaa lääkkeiden syöttämistä, jollei ole aivan pakko. Särkylääkkeiden käytöstä meikäläisellä on hieman huonoa kokemusta; luulen, että Elsan maksaongelmat alkoi sen jälkeen, kun se joutui tassuvamman takia syödä kauan särkylääkettä. Joten Tuuli ei ole saanut Rimadyliä. Vielä.

Ontuuko? Ontuu. Mutta vähemmän. Levon jälkeen selvästi, mutta silti vähemmän. Joten eiköhän tämä tästä...

Eilen illalla siis tultiin taas tänne mökkisaareen. Ilma on kylmentynyt selvästi, joten pikkuflattikin kiedottiin veneessä sadetakkiin ja yöksi se sai ylimääräisen lämpöisen filtin petiinsä. Ettei saa kylmää, pieni kun on.

Jonkin verran paukuttelua jo kuuluu, mutta varsinainen sota syttyy vasta illalla, kun pimeä laskeutuu...sitä odotellessa nautitaan hiljaisesta luonnosta ja rauhasta. Aamun kanssa käytiin metsäkeikka aamulla ja saaliiksi saatiin taas pieni määrä kanttarelleja. Taidan heittää savuporopastan sekaan, nam.

Aamu muuten on ihan selvästi onnellinen. Se on piristynyt ja osallistuu kaikkeen ihan eri virkeydellä. Huolehtii selvästi Tuulista. Leikkii, leikkii ja leikkii. Ei näytä selkäkivut vaivaavan...se nyt tästä vielä puuttuisi...


Tässä kaverukset tänä aamuna. Majakka ja perävaunu.


Isoflatti ja pikkuflatti