Nyt ei kartu pistetili Aurinkoisen osalta, vaan punkkisaldo! On se vaan niin kumma juttu, kun niitä pirulaisia löytyy joka päivä jostain päin Aamua, vaikka koiralla on jo tänä kesänä laitettu myrkkyä kahteen otteeseen!  Pitäis kyllä ihan oikeasti reklamoida myrkkyjen markkinoijille; turhaanko tässä olen koirani ns. myrkyttänyt, jos se kuitenkin saa tappavan taudin joltain öttiäiseltä??

Tappavaa tai ei, seuraneiti sai itsekin käydä näytillä työterveydessä punkinpureman vuoksi. Yleensä en panikoi moisesta, mutta nyt punkki oli kiinni sisäreidessä muutaman tunnin lauantaina ja jätti kyllä sellaisen muiston käynnistä, että hiljaiseksi veti...mutta nou hätä, eilen tilanne iholla oli vielä aika hurjan näköinen, tänään jo huomattavasti parempi, eli en aio syödä antibioottia turhaan. Tuskin oli viimeinen punkki tälle kesälle, joka meikäläisessä viihtyy, joten säästetään lääkekuuri johonkin toiseen kertaan. Että sellaista.

Juhannus ja loma tekee tuloaan. Lomaan on 12 työtuntia, eli kaksi työpäivää. Huomenna agikentälle treeneihin ja sen jälkeen kouluttajien palaveri. Syksyä (?) pitäisi jo kovin suunnitella. Seuraneiti tietää, mitä tekee heinäkuun jälkeen. Nauttii taas uudesta mustasta. Pikkuisia pitää käydä moikkaamassa vielä ennen juhannusta ja mökille muuttoa. Toivottavasti silmät ovat pikkuisilla jo auenneet, kun seuraavan kerran pentulaatikkoon istahdan