Se siitä talvilomasta. Aurinkoisia ilmoja on pidellyt, mutta seuraneiti on maannut sisätiloissa suurimman osan talvilomastansa. Pirskatin korvatulehdus, joka meni molempiin korviin JA korvakäytäviin  Eikä siinä mitään, jos lääkkeet puree, vaan ei, eipä auttanut ensimmäinen kuuri, joten tuolla arvauskeskuksessa on tullut juostua aika usein, kun ei työterveys ota vastaan..

Mutta mikäs tässä on loikoillessa, jos palvelu pelaa. Tuuli on toiminut selänlämmittäjänä ja naaman pesijänä, Aamu on käynyt välillä tarkistamassa, että hengitänkö  Eilen illalla melkein 39 asteen kuumeessa yritin epätoivoisesti saada kennelpoikaa kuulolle toisesta osasta taloa, kun en jaksanut pedistä ylös, mutta mitä vielä...yhtä kuuro se on kuin meikäläinen, erona vaan se, että kennelpojalla EI ole ollut korvatulehdusta, jonka vuoksi hän kuulisi huonosti...

No, ei siinä mitään, lähetin Tuulin asialle, eli hakemaan kennelpoikaa. Sanoin Tuulille "Missä ****?" ja mitä tekee Tuuli Tuivertaja? Höh, lähtee tomerana makkarista ja palaa yhtä iloisena takaisin - Ikean leluhiiri suussa! Niinpä, juupa juu. Onhan ne tietty ihan sama asia, kennelpoika ja Ikean hiiri vai onko?

Löytyi siis selvä "aukko" Tuulin koulutuksessa, eli perheenjäsenen nimen tunteminen. Elsa tuon asian osasi ja löysi kennelpojan usein, kun sitä Elsalta kyselin.